Om oss

   Ronny Andersson

I vanliga fall kapten i flottan. Har fått utbilda sig till hästkarl på grund av Christina. Han har fått gå den hårda skolan och tränats upp av sin fru. Red regelbundet dressyr och western och har även uppträtt med att bland annat hoppa over eld hinder.

Tillför mycket med den mentala träningen då han är med i Svenska Militär Landslaget för pistolskytte var sportspsykologi är en viktig del i utförandet. Ett bra komplement i Säker ryttare - Säker hast. Han är en fantastisk bra kusk som behåller sitt cool i alla lägen.

     Christina Andersson

Mångårig erfarenhet med hästar bade i Sverige och utomlands. Har varit tränare åt ryttare och hästar sedan 1997. Hon har erfarenhet i både träning och tävling i nästan alla dicipliner och håller säkerheten varmt om hjärtat. Håller även på med show med Frieserhästar.

Gick 2013 en 1-årig utbildning till "Verksamhetsledare inom hästrelaterade näringar" som har gett henne en ännu bredare insikt på hästnäringens olika sidor. Älskar att undervisa! Arbetar till vardags i ett Statligt verk.